Головна | Реєстрація | Вхід | RSS П`ятниця, 26.04.2024

Кременчуцька
гімназія
№22

Меню сайту
Пошук
Статистика
Форма входу
ЗНО 2020
Головна » 2013 » Жовтень » 31 » Тиждень фізкультури
21:44
Тиждень фізкультури
З 07.10 по 11.10.2013 р. проходив тиждень фізичної культури.
     Під час проведення тижня відбулося засідання методичного обєднання вчителів фізичної культури, на якому було обговорено новинки фахових періодичних видань, науково-методичних публікацій з проблем викладання навчального предмету, проведено аналіз участі учнів школи у змаганнях шкільного та міського рівнів, обговорено план проведення тижня фізичної культури у школі.
     Учителі фізкультури 1-11х класів Виходець В.В., Кругляк С.М., Орлов С.М., Лобанова Н.В. відповідально та творчо підійшли до проведення тижня. Масовою була участь дітей школи у проведенні заходів, які заплановані відповідно до особливостей вікового та фізичного розвитку учнів. Учителям вдалося зацікавити учнів, викликати інтерес до участі у спортивних змаганнях, святах, естафетах, у проведенні тематичних годин спілкування, вікторин, в оформленні стіннівок.

     З інтересом, проявляючи спортивний азарт, демонструючи свої фізичні можливості та кмітливість, участь у змаганні «Веселі старти» (учитель Кругляк С.М.) взяли учні 1-х класів. На спортивному майданчику корпусу № 2 школи зустрілися команди класів, підготувавши назви,  емблеми та девізи команд. Перша частина змагань «Привітання» виявила переможцем учнів 1-В класу. Практична частина змагань показала більшу фізичну підготовленість учнів 1-В класу, друге місце посіли учні 1-Б класу, третє – 1-А клас. Творче завдання «Я і спорт» вимагало від учнів прояву особистих здібностей, кмітливості та фізичної підготовки. З ним краще справилися учні 1-В класу, які і стали переможцями змагань.

     Учні 5-х класів на спортивному майданчику корпусу № 1 взяли участь у змаганнях «Старти надій» (уч. Лобанова Н.В.). Діти продемонстрували свою майстерність у різних видах спорту. Їх результати говорили про гідну спортивну зміну, яка з’явилася у шкільній родині. Переможцем змагань стали учні 5-В класу, друге місце зайняли учні 5-Б класу, третє – 5-А.

     Учитель Орлов С.М. з учнями 11-х класів провів змагання з волейболу. Першість в яких здобули учні 11-Б класу. Майстерну гру  з волейболу під час проведення змагань серед учнів 11-х класів показали такі учні: Александров І., Литвин А., Єлфімов М. (11-Б клас), Коваль Д., Мельниченко М. (11-А).

     Учні 2-х класів прийняли активну участь у грі «Ми – олімпійці». Переможцями визнані учні 2-А класу: Кузнєцова А. (стрибки з обручем), Єлагін С. (координація рухів), Сибірний Є. (відбивання м’яча).
     Для учнів 3-х класів були організовані і проведені шкільні Олімпійські ігри. Переможцями у різних видах змагань стали:  Пьонушкін В. (3-В) -  віджимання від підлоги , Курченко Р.  (3-В) – стрибки у довжину з місця, Бугай Р. (3-В) – біг з мячем поміж ніг.
     Учні 4-х класів проявили активність у конкурсі «Спорт у моєму житті» серед учнів 1-4х класів. Цікавою була виставка у шкільному вестибюлі, представлена для огляду всіх учнів. Кращими виявилися роботи таких учнів: Давальченко А. (4-А), Волошенка Б. (4-Б), Дорошенко А. (4-Б), Бубирьова М. (4-Б), Бондаренка Р. (4-В).
     Завершився тиждень підведенням підсумків і нагородженням грамотами кращих учасників спортивних змагань школи.
Переглядів: 1303 | Додав: Natalya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Погода
Гаряча лінія
Національна дитяча гарча лінія Національна гарча лінія

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz