Головна | Реєстрація | Вхід | RSS П`ятниця, 29.03.2024

Кременчуцька
гімназія
№22

Меню сайту
Пошук
Статистика
Форма входу
ЗНО 2020

Новини

Кременчуцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 22

Кременчуцької міської ради Полтавської області

НАКАЗ

20.08.2018                                            м. Кременчук                                              № 254 о/д

Про організацію харчування учнів

5-11 класів та вихованців ГПД 1-4 класів

за рахунок коштів батьків у першому семестрі

2018-2019 навчального року

     Відповідно до п.п.5 п.8 «Інші послуги» Переліку платних послуг, які можуть надаватися навчальними закладами, іншими установами та закладами системи освіти, що належать до державної і комунальної форм власності, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27.08.2010 №796; Порядку надання інших платних послуг державними та комунальними навчальними закладами, затвердженого спільним наказом Міністерства освіти і науки, Міністерства економіки та Міністерства фінансів України від 23.07.2010 №736/902/758; наказу Міністерства фінансів України від 22.06.2012 №758 «Про затвердження порядку відкриття та закриття рахунків у національній валюті в органах Державної казначейської служби України» з метою забезпечення учнів 5-11 класів та вихованців ГПД 1-4 класів гарячим харчуванням у навчальному закладі та враховуючи побажання батьків отримувати послугу з організації харчування дітей у І семестрі 2018-2019 навчального року

    Повний текст наказу

    Бланк заяви про надання платних послуг з харчування

 


 

* * *

    Шановні батьки, Управління у справах сім’ї, дітей та молоді виконавчого комітету Кременчуцької міської ради повідомляє про можливість оздоровлення ваших дітей за рахунок державного, обласного та міського бюджетів. Для написання заяви потрібен наступний пакет документів: Талановитим та обдарованим дітям (переможцям міжнародних, всеукраїнських, обласних, міських, районних олімпіад, конкурсів, фестивалів, змагань, спартакіад, учасникам дитячих творчих колективів та спортивних команд): Копія свідоцтва про народження дитини, Копії посвідчення, сертифікату, диплома, грамоти або іншого документа, що підтверджує відповідні досягнення. Лідерам дитячих громадських організацій: Копія свідоцтва про народження дитини, Клопотання керівного органу громадської організації. Дітям, батьки яких є працівниками бюджетної сфери: Копія свідоцтва про народження дитини, Довідка з місця роботи одного з батьків. Дітям, які перебувають на диспансерному обліку: Копія свідоцтва про народження дитини, Медична довідка, яка підтверджує перебування дитини на диспанс. обліку. Та сім’ям, які мають пільгові категорії; Відмінникам навчання.

    За детальною інформацією звертайтеся до управління у справах сім’ї, дітей та молоді виконавчого комітету за адресою пл. Перемоги, 2, каб. 522, тел.. 2-20-89. Графік роботи: пн..-чт. з 8.00 до 17.15, пт. з 8.00 до 16.00, обідня перерва з 12.00-13.00

Банк даних дітей пільгових категорій на літнє оздоровлення 2017 року

* * *

* * *

ШАНОВНІ БАТЬКИ!

     Департамент освіти виконавчого комітету Кременчуцької міської ради та адміністрація школи вкрай стурбовані станом, що склався з травмуванням і загибеллю дітей внаслідок нещасних випадків.

     Кількість смертельних випадків та травмування серед дітей змушує звернутися до кожного громадянина, особливо до Вас, батьки.

Незабаром зимові канікули. На жаль, вони не проходять без прикрих випадків (пожежі, утоплення, ураження електричним струмом) з вини дитини. Біда трапляється тоді, коли дітей залишають напризволяще, там, де на кожному кроці на них чатує небезпека.

     Легковажне поводження малечі з вогнем, водою, газом, незнання елементарних правил безпечної поведінки – першопричини сумних та трагічних наслідків.

Не залишайте дітей без нагляду! Пам¢ятайте про відповідальність батьків за виховання дітей та про заборону перебування неповнолітніх на вулиці у пізній час (після 22.00).

Дбайте про безпеку своїх дітей, дотримуючись правил безпечної поведінки в побуті.

Виховуйте у дітей навички культури безпечної поведінки, демонструючи на власному прикладі обережність у поводженні з вогнем, газом, водою, побутовою хімією, транспортними засобами.

Виділіть декілька хвилин на відверту розмову з дітьми. Пам’ятайте, ці хвилини вимірюються ціною життя. А щоб неждана мить не стала початком великої біди – потрібно давати дітям чіткі знання і вміння, як діяти у тій чи іншій ситуації.

Пам’ятайте, що життя наших дітей залежить тільки від нас самих!

 

З повагою,

  Заступник директора  департаменту освіти  -                  В.С. Лобода

     начальник управління

     Директор ЗОШ № 22                                                            Г.Н. Гербас

* * *

15.11.2016 з 10.00 до 12.00 в кабінеті № 17 департаменту освіти виїзний прийом проводитиме заступник директора департаменту освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації Гажієнко Галина Іванівна.

* * *

Відповідно до розпорядження міського голови В.О. Малецького № 9-Р від 15.01.2016 «Про продовження зимових канікул у навчальних закладах м. Кременчука» зимові канікули у 2015-2016 навчальному році продовжуються до 24 січня 2016 року включно. За детальною інформацією звертатися до класних керівників.

* * *

Інструктивно-методичний лист

щодо роз’яснення порядку приймання дітей до першого класу загальноосвітніх навчальних закладів

Повний текст листа

Територія мікрорайону школи

* * *
ШАНОВНІ БАТЬКИ! 

До вашої уваги номери «телефонів довіри», психологічних служб:

2-41-12 – Кременчуцький міський центр практичної психології і соціальної роботи міського управління освіти (у робочі дні з 8-00 до 17.15 год.)
3-21-50 – Кременчуцький міський центр соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді (у робочі дні з 8-00 до 17.15 год.)
77-69-71 – Автозаводський райвиконком (щочетверга з 8.00 до 17.00)
6-21-46 – служба у справах дітей Крюківського райвиконкому (у робочі дні з 8-00 до 17.15 год.)
8-800-500-21-80 – Всеукраїнська дитяча лінія «Телефон довіри» (цілодобово).
 
* * *

    Управління освіти виконавчого комітету Кременчуцької міської ради та адміністрація школи вкрай стурбовані станом, що склався з травмуванням і загибеллю дітей внаслідок нещасних випадків.

     Кількість смертельних випадків та травмування серед дітей змушує звернутися до кожного громадянина, особливо до Вас, батьки.
     За статистикою, в нашій країні в мирний час внаслідок нещасних випадків щодня гине 3 дитини!
     Біда трапляється тоді, коли дітей залишають напризволяще, там, де на кожному кроці на них чатує небезпека.
     Незабаром літні канікули. На жаль, вони не проходять без прикрих випадків (пожежі, утоплення, ураження електричним струмом) з вини дитини.
     Легковажне поводження малечі з вогнем, водою, газом, незнання елементарних правил безпечної поведінки – першопричини сумних та трагічних наслідків.
Не залишайте дітей без нагляду!
 
Дбайте про безпеку своїх дітей, дотримуючись правил безпечної поведінки в побуті.
 
Виховуйте у дітей навички культури безпечної поведінки, демонструючи на власному прикладі обережність у поводженні з вогнем, газом, водою, побутовою хімією, ліками.
 
Виділіть декілька хвилин на відверту розмову з дітьми.
 
Пам’ятайте, ці хвилини вимірюються ціною життя. А щоб неждана мить не стала початком великої біди – потрібно давати дітям чіткі знання і вміння, як діяти і тій чи іншій ситуації.
 
Пам’ятайте, що життя наших дітей залежить тільки від нас самих!  
 
 
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Погода
Гаряча лінія
Національна дитяча гарча лінія Національна гарча лінія

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz