Головна | Реєстрація | Вхід | RSS П`ятниця, 26.04.2024

Кременчуцька
гімназія
№22

Меню сайту
Пошук
Статистика
Форма входу
ЗНО 2020
Головна » 2011 » Квітень » 20 » Формування здорової дитини
22:08
Формування здорової дитини
     У школі пройшла педрада з елементами тренінгу «Творча майстерня» з теми "Формування в учнів ставлення до здоров'я як до цінності - першочергове завдання педколективу”.
     Протягом останнього місяця учителі систематизували свій досвід з розв’язання пріоритетного завдання сучасної школи – формування здорової дитини.
     Педпрацівники презентували можливості впровадження здоров’язберігаючих технологій у навчально-виховний процес з точки зору:
- учителів початкових класів (виступила Кривошапка С.І. «Здоров’я – найвище благо, дароване людині природою»);
- учителів-предметників (Пархоменко Т.М. коротко охарактеризувала роботу учителів різних предметів з даного питання);
- класних керівників (Алєксандрова Л.І. закликала присутніх до виконання основного завдання класного керівника – зберегти здоров’я кожного учня);
- учителів-батьків (декілька порад у спілкуванні з дітьми надала Селезньова А.А.);
- учителів-спецпредметів (Луценко Н.П. розповіла про формування в учнів навиків безпечного поводження з комп’ютером, Лобанова Н.В. зазначила про вироблення правильної постави у дітей на уроках, Виходець В.В. наголосив на необхідності виконання школярами фізичних вправ, а Красота Л.М. нагадала педпрацівникам про значення раціонального харчування у житті людини).
 
    Проте наша «творча майстерня» не обійшлася без практичної частини. Учителям до виконання пропонувалися фізкультхвилинки (Литвиненко І.М.), зарядка для очей (Луценко Н.П.), створення «чистого учительського серця» (Кривошапка С.І.). 
    
     Одним з пріоритетних завдань педради було нагадати педпрацівникам про правила надання першої долікарської допомоги (Виходець В.В., Плахотник Н.М.).
     Заступником з НВР Сакун Т.В. та соціальним педагогом і психологом Сакун О.А. проведено заняття з елементами тренінгу «Здорова дитина ХХІ століття», на якому учителі у групах створювали проект «Здорова дитина» та мали змогу переглянути та обговорити відео бліц-опитування учнів школи з даного питання.
     Завершилася педрада «створенням здорової нації своїми руками».
Переглядів: 1219 | Додав: Natalya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Погода
Гаряча лінія
Національна дитяча гарча лінія Національна гарча лінія

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz