Головна | Реєстрація | Вхід | RSS Субота, 27.04.2024

Кременчуцька
гімназія
№22

Меню сайту
Пошук
Статистика
Форма входу
ЗНО 2020
Головна » 2017 » Січень » 21 » Підсумки тижня біології
08:48
Підсумки тижня біології

    Відповідно до річного плану роботи школи з 16.01.2017  по 20.01.2017  було проведено тиждень біології.

    Під час тижня біології була організована виставка стіннівок «У царстві біології», проведена конкурсно-розважальна гра «Унікальна фауна Землі» (учитель Кошель В.О.), під час якої учні 7-Б класу продемонстрували свої знання про життєдіяльність тварин та різноманітність тваринного світу. Команди добре підготувались до змагання, мали назви, емблеми; однаково успішно відповідали і на серйозні запитання, і на жартівливі.

    Учні 8-х класів (учитель Кошель В.О.) взяли активну участь у позакласному заході «Наше серце», під час якого більше дізналися про особливості будови та функціонування серця, фактори, що впливають на його роботу, про те, як зберегти здоровим цей життєво важливий орган.

    Дуже цікаво пройшла гра-квест «Пошук скарбів», протягом якої учні 7-10 класів під керівництвом вчителя біології Кошель В.О. поетапно виконували різноманітні завдання: розгадували слова, заповнювали кросворди, налаштовували мікроскоп та розглядали мікропрепарати. Переможцем гри стала команда 8-В класу, яка найшвидше пройшла 4 етапи гри і отримала приз.

    Учні 10 класу добре розуміють поняття «екологічні проблеми», «екологічна катастрофа»; як кожного небайдужого громадянина їх хвилюють ці питання. Своє бачення екологічних негараздів, їх можливі наслідки вони представили в екологічних листівках та плакатах. Переможцями цього конкурсу стали Ліходєєв Данило та Іванченко Марина.

    Учителем біології Дробах Р.Г. було проведено виховний захід «Цей дивовижний світ птахів», метою якого було познайомити учнів 7-х класів з цікавими фактами про птахів. Учні підготували презентаційні матеріали про самих незвичайних птахів. Найбільш цікаві матеріали підібрали учні 7-А класу Угніч Данило, Заїченко Арсеній та Симоненко Ірина.

    У 9-х класах (вчитель Дробах Р.Г.) проведено захист презентацій «Інфекційні захворювання та їх профілактика». Обговорювались питання про шляхи зараження інфекційними хворобами, вплив цих хвороб на організм людини та як застерегти себе від зараження цими захворюваннями. Найкращі презентації підготували учні 9-А класу Луценко Назарій, Кругляк Софія, Бучельнікова Катерина, Линник Владислав.

    Також учитель біології Дробах Р.Г. провела конференцію у 11-х класах «Екологічні проблеми України та Кременчука», під час якої було обговорено питання про джерела негативного впливу на природу України, розглянуті матеріали про найбільш забруднені міста нашої держави.

Переглядів: 496 | Додав: Natalya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Січень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Погода
Гаряча лінія
Національна дитяча гарча лінія Національна гарча лінія

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz