Головна | Реєстрація | Вхід | RSS П`ятниця, 26.04.2024

Кременчуцька
гімназія
№22

Меню сайту
Пошук
Статистика
Форма входу
ЗНО 2020
Головна » 2016 » Лютий » 19 » Тиждень зарубіжної літератури
18:32
Тиждень зарубіжної літератури

Відповідно до плану роботи школи на 2015-2016 н.р. з 15.02 по 19.02.2016 проходив тиждень зарубіжної літератури, під час проведення якого учні здійснили мандрівки у цікавий та різноманітний світ зарубіжної літератури.

 

З великим захопленням учні 5-Б класу взяли участь у літературному ранку «В гостях у О.С. Пушкіна» під керівництвом учителя Птушко Т.П.  Учні дізнались багато нового про життєвий і творчий шлях поета, декламували вірші, взяли участь у вікторині «Чи знаємо ми пушкінські казки?» Під час перегляду презентації «Пори року» прозвучали вірші видатного поета про природу у виконанні майстрів художнього слова. Свою артистичність під час інсценування уривку «Казки про мертву царівну» продемонстрували Головченко М., Ярова А., Мізін Б. Чесноков О., Александрова Л., Устименко Д. Переможцями у декламуванні віршів поета та вікторині стали Лінецький А., Саідова Є., Мардєєва Д.

 

Учні 8-Б класу під керівництвом Птушко Т.П. провели літературний журнал «Світ античності», здійснивши екскурс у минуле людства, ознайомившись з розвитком літературної творчості на зорі людства. Під час проведення журналу учні взяли участь розгадуванні кросворду, переможцями конкурсу стали Грабова Я. (І місце), Станкевич Д. (ІІ місце), Михайленко Х. і Голуб Д. (ІІІ місце).

У рамках тижня проведено літературно-музичну композицію «Чарівний світ поезії» в 7-В класі (уч. Волошенко В.В.); усний журнал «В.Г. Короленко і Україна» для учнів 6-А класу (уч. Шкурат С.І.); конкурс на кращого декламатора віршів про природу зарубіжних поетів у 5-В класі (уч. Богомолова О.В.).

Знання творів представників зарубіжної літератури та теорії літератури продемонстрували учні 7-А,Б класів під час проведення вікторини «У світі літератури» (уч. Носкова О.В.).

Учні 9-А і 9-Б класів взяли участь у конкурсі-змаганні «Найграмотніший» (уч. Богомолова О.В.). Під час його проведення учні показали знання зарубіжної літератури, вміння їх використовувати під час побудови зв’язних повідомлень та підготовки творчих завдань. За активну участь у конкурсі учні отримали грамоти: Платоненко Є. – І місце, Науменко Є. - ІІ місце, Нерубальська Т. – ІІІ місце.

Конкурси знавців російської мови та літератури показали знання учнями текстів класичної та сучасної російської літератури, продемонстрували глибокі знання з російської мови. Серед учнів 6-х класів переможцями стали Троцька А. (6-Б,І місце), Ружицька К. (6-В, І місце), Тарнопольський А. (6-Б, ІІІ місце), Ковальова Д. (6-В, ІІІ місце); серед учнів 7-х класів – Рилов Д. (7-В, І місце), Заріцька В. (7-В, ІІ місце), Єрмоленко К. (7-В, ІІІ місце), серед учнів 8-х класів  перше місце посіла команда 8-А класу, ІІ – команда 8-В класу.

 

 

За активну участь у проведенні тижня зарубіжної літератури учні школи були нагороджені грамотами та подяками, які вручено на урочистому закритті тижня.

Переглядів: 558 | Додав: Natalya | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Погода
Гаряча лінія
Національна дитяча гарча лінія Національна гарча лінія

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz